Hos Juhls Murerfirma tilbyder vi vores kunder et veluført arbejde af høj kvalitet, og altid til aftalt tid. Vi går op i det vi laver, hvilket kommer til udtryk i arbejdsglæden og derigennem et godt udført arbejde. Du som kunde er velkomen til at ringe når det passer dig og vi står altid klar ved telefonen, til at tilbyde dig hjælp. For os er det vigtigste at du som kunde får en god oplevelse ved at vælge os som håndværker.

Vi er dygtige til det vi laver

Vores kompetencer spænder vidt, heraf kan bl.a. nævnes følgende:

  • Tilbygning og ombygning
  • Facaderenovering
  • Flisearbejde
  • Forsikringssager
  • Omfugning
  • Badeværelser
  • Småreparationer
  • Tagarbejde

Facaderenovering

Skal du have vandskuret dit hus, er pudsen på dit hus ved at gå løs, eller slår revner. Måske vil du bare have det til at, se lidt pænere ud. Det er vigtigt for levetiden på dit hus, at du får gjort noget ved de ting. Ring til os og få en snak om mulighederne.

Omfugning af hus

Vi tilbyder også omfugning af dit hus, hvad endten det er det hele, eller kun reparationer. En omfugning af dit hus har meget stor betydning for levetiden af dit hus. Udover det vil værdien af dit hus også stige når huset er fuget om. Ring og få en snak og et prisoverslag med det samme.

Kontakt os gerne for spørgsmål

Skulle du være interesseret i ovenstående, eller har du en forespørgsel, så tøv ikke med at tage kontakt.

Derudover besvarer vi gerne spørgsmål – både på mail, eller telefon. Vores kontaktoplysninger er tilgængelige under fanen ’kontakt’. Vi ser frem til at høre fra dig.

Badeværelse

Skal du have nyt badeværelse, eller skal det gamle friskes op? Så tag en snak med os først. Vi har mange løsninger og forslag til dig. Vi arbejder sammen med de bedste leverandører i området, og vi står også gerne for planlægningen fra start til slut.

Tilbygning og ombygning

En tilbygning til dit hus, skal være noget der er velovervejet da du sikkert skal have sådan en pga. pladsmangel i dit eksisterende hus. Husk altid at rådføre dig med dine håndværkere inden du begynder at bygge, der er mange grupper af fagfolk der skal snakke sammen. Overlad derfor byggeriet til os så vi kan få planlægningen til at gå op i en højere enhed. Dette sikrer dig at dit byggeri bliver færdigt til tiden, samt at alt arbejde er udført af høj kvalitet.
– Ombygning af dit hus eller andet er noget de fleste drømmer om. Tag en snak med os, så kan vi komme med løsningsforslag og ideer til dit byggeri.

Vi værner om det
gode håndværk!