Microcement i Sønderborg og Syddanmark

Hos Juhls Murerfirma udfører vi alle former for opgaver der gør brug af microcement, lige fra badeværelser, køkkener, vådrum, samt opgaver for industri og enterprise.

Kontakt os med det samme

Hvorfor bruge microcement?

Microcement er en overfladebehandling, der kan påføres alle hårde overflader – Det gælder både gulve, vægge, lofte, borde og møbler. Derudover tåler microcement ovenikøbet daglig fugt og vandbelastning, hvilket gør det ideelt til badeværelser og vådrum.

Den har en helt ren og glat overflade, der er nem at rengøre og vedligeholde, og samtidig gør den perfekt til at skabe et moderne og minimalistisk rum, i netop de farver du ønsker.

Spørgsmål og svar omkring microcement

Er microcement billigere end fliser?

Både ja og nej. Microcement er hurtigt og effektivt at påføre, og er et billigere produkt at anvende, end mange typer af fliser, men forarbejdet skal selvfølgelig gøres ordentligt, således at microcementen har den rigtige flade under sig.

Er microcement vandtæt?

Ja, microcement er vandtæt, og utrolig velegnet til brusekabiner, vådrum og andre steder, hvor man traditionelt har lagt fliser eller brugt vinyl.

Hvilke overflader kan microcement påføres?

Microcement har gode hæfteegenskaber og kan derfor påføres langt de fleste overflader, som træ, plastik, cement, ja selv oven på gamle fliser der i forvejen er lagt – microcement er utrolig versatil.

Misfarver microcement?

Microcement vil yderst sjældent misfarve eller få pletter, dens egenskaber gør den er helt meget modstandsdygtig over for misfarvning.

Kan man male microcement?

Ja, med det rigtige forarbejde og klargøring kan man godt lægge en ny flot farve over sin microcement, vi anbefaler at få en professionel til at håndtere opgaven.

Er det nemt at rengøre og vedligeholder microcement?

Det er svært at finde et materiale der er enklere og nemmere at vedligeholde end microcement, den glatte overflade gør det enkelt at gøre rent, og kræver ikke andet vedligeholdelse end almindelig rengøring.

Findes der kun én farve?

Nej microcement fås i mange forskellige farver og kombinationer, nogle typer er færdigblandet fra producenten, og andre typer kan man selv tilføre den ønskede farve

Er microcement holdbart?

Microcement er utrolig holdbart, trods det helt tynde lag der påføres, gør cementens egenskaber at overfladen bliver utrolig holdbar, den er enormt modstandsdygtig og vil meget sjældent slå revner.

Ridser microcement?

Kun i meget sjældne tilfælde, og kun ved ekstrem hårdført brug, microcement til daglig brug vil holde i mange år uden problemer med ridser og revner.

Kan man bore i microcement?

Ja, man kan godt bore og montere skruer i microcement, som ved andet cement arbejde kræver det at det underliggende lag også er stærkt. Husk altid at gøre brug af den rigtige størrelse rawplugs og skruer – er du i tvivl, så ring til en professionel, så er du sikker på at skabene bliver hængende.

Kan microcement bruges over gulvvarme?

Ja, microcement er meget velegnet til gulvvarme, da det er en gennemført overflade uden flere bevægelige dele der er sammensat.

Hvor tyk er microcement?

Selve laget af microcement er bare 2mm tykt, og kan påføres på næsten alle overflader, både inde og ude.

Har du andre spørgsmål, der ikke er blevet besvaret her, så tøv ikke med at ringe til os, så vil vi forsøge at hjælpe dig så godt vi kan

Lad os løse opgaven!

Er du klar til at få udført arbejde i microcement? Lad os løse opgaven for dig, vi har stor erfaring og ekspertise i brugen af microcement, og vi løser opgaver for private og erhverv i Sønderborg og hele Syddanmark.

Har du større entrepriseopgaver eller nybyggeri, så er du også velkommen til at kontakte os, vi udfører entrepriseopgaver med microcement og epoxy i hele Danmark.

-Vi har den fornødne erfaring med både små og større opgaver.

 

Farvevalg og Design

Med microcement har du på en helt ny måde mulighed for at style og designe dine rum præcist som du ønsker.

De mange farvekombinationer og den lækre overflade, giver dig friheden til at sammensætte på helt nye måder end du er vant til.

Hvor du tidligere har været bundet til traditionelle fliser og farver, har du her i stedet muligheder, hvor det nærmest kun er fantasien der sætter grænser. 

 

Vi glæder os til at varetage din microcement opgave i Sønderborg og Syddanmark, og ser frem til din forespørgsel enten per mail til info@juhlsmurerfirma.dk eller på telefon 2349 3056

Har du et større enterprise projekt, eller et industriarbejde der skal udføres, så kontakt os for at høre nærmere, vi løser alle opgaver med microcement, epoxy og epoxyfugning i hele Danmark