Epoxyfuger

Hos Juhls Murerfirma i Sønderborg er vi specialister i arbejdet med epoxyfuger, vi udfører opgaver for private, industrien og svømmehaller i hele Danmark.

Hvorfor Epoxy?

Du får en fuge der er langt mere holdbar og som skaber et indeklima der er sundere for både vådrum, køkkener og dermed resten af bygningen.

Du kan spare de hårde rengøringsmidler, der skal ikke skrubbes i timevis for at få sorte belægninger af, det kan nu klares med en aftørring med lidt rengøringsmiddel, enkelt og let at vedligeholde.

Større Projekt?

Hos Juhls Murerfirma tilbyder vi alt indenfor epoxyfuger, det være sig svømmehaller, swimmingpools, industrikøkkener, hoteller, spa, badeværelser og nybyggeri mm. Vores kompetencer spænder vidt og vi leverer til både små og store projekter i industrien, entreprisen og til private.

Vi opererer ikke kun i Syddanmark, men leverer vores service til hele Jylland, Fyn, Sjælland og øerne.

Kontakt

Mangler du de helt rigtige fuger til netop dit byggeri?

Kontakt os med det samme, vi står klar til at rådgive og vejlede dig omkring alt inden for brug af epoxyfuger.

info@juhlsmurerfirma.dk

(+45) 2349 3056

 

Mange muligheder

Svømmehaller / Industri

Vi har stor erfaring med afslutning af flisearbejdet i svømmehaller og pools – Vi gør gerne fugearbejdet færdig med en stærk epoxyfuge.

Badeværelser / Vådrum

Badeværelser og andre vådrum kan med fordel fuges med epoxy, du sparer de hårde rengøringsmidler og slipper for skimmelvækst og misfarvning i fugerne. 

Køkken / Bryggers

Med epoxyfuger får du en ekstrem holdbar løsning til dit køkken eller bryggers, der kan holde til at blive brugt uden at slå revner eller anden skade.

Fremtidens fuge

{

Epoxyfugen er fremtidens fuge, ikke alene på grund af dens elastiske og holdbare egenskaber, og de uendelige muligheder for at få netop den farve du ønsker dig, men i sandhed også på grund af dens evne til at afvise skimmelsvamp og fugt.

Processen er mere kompliceret end traditionelle cementfuger, men den er besværet værd.

- Glenn Juhl, Juhls Murerfirma