Hvem er vi?

Vi er Juhls Murerfirma, din lokale murer i Sønderborg og Sønderjylland, og din expert i Epoxyfuger – i hele Danmark

Professionel og kompetent service siden 2012

Hos Juhls Murerfirma står faglig kompetence og god service i højsædet. Du kan derfor altid forvente professionel rådgivning der matcher dine behov. Firmaet har base i Sønderborg og har eksisteret siden 2012 med Glenn Juhl ved roret. Vi beskæftiger 4-5 ansatte og har en lærling ansat i firmaet. I Juhls Murerfirma gør vi meget ud af den gode tone, både i firmaet og blandt kunder.

Vi har udover vores traditionelle murerafdeling også specialiseret os i at arbejde med epoxy og epoxyfugning, vi tilbyder denne service til både private, entreprisen, svømmehaller, fitnesscentre, butikker, køkkener og alle andre der har behovet for at få deres flisearbejde afsluttet med epoxy – læs mere om epoxyfuger her.

Kunden i centrum

Vi er bevidste om at alle opgaver er forskellige, derfor tilpasses det enkelte tilbud til netop dine behov. Vi har kort sagt en vision om at være et murerfirma med dig i fokus, hvor du har mulighed for at få et godt tilbud, til en konkurrencedygtig pris.

Langt de fleste af vores kunder er vendt tilbage igen og har bestilt os til yderligere opgaver.

Arbejdsglæde giver resultat

Vi tilbyder vores kunder et veludført arbejde af høj kvalitet, og altid til aftalt tid. Vi går op i det vi laver, hvilket kommer til udtryk i arbejdsglæden og derigennem et godt udført arbejde. Du er som kunde velkommen til at ringe når det passer dig og vi står altid klar ved telefonen, så vi kan tilbyde dig den hjælp eller vejledning du har brug for. For os er det vigtigste at du som kunde får en god oplevelse ved at vælge os som håndværker.

Lad os håndtere dit projekt